Indstillinger
I visningen Indstillinger (Kunder, enheder og udløsere → Kunders indstillinger) defineres kundespecifikke indstillingsregler. Hver indstilling definerer både målgruppen (kunder og enheder, som indstillingen gælder for) og de faktiske indstillingsværdier, der anvendes på målgruppen.
Grundlæggende oplysninger
- Navn — den visningsnavn for indstillingen (påkrævet).
- Aktiv — kontakt, der aktiverer eller deaktiverer indstillingen.
- Beskrivelse — frit beskrivelse af indstillingens formål (påkrævet).
- Rækkefølgenummer — bestemmer i hvilken rækkefølge indstillinger behandles, når flere indstillinger gælder for det samme mål. Den laveste behandles først og den højeste sidst.
Regler for kundemålretning
Kundebegrænsninger for reglen-afsnittet begrænser, hvilke kunder indstillingen gælder for:
- Køn — alle / mand / kvinde / ukendt / udefineret.
- Aldersinterval — nedre aldersgrænse (apply_age_low) og øvre aldersgrænse (apply_age_up).
- Teams — vælg de teams, hvis kunder indstillingen gælder for.
- Navneskilte — begræns med navneskilte.
- Behandlingsplaner — begræns reglen til at gælde for en behandlingsplan.
- Produkter — begræns de produkter, som reglerne anvendes på.
Enhedsspecifikke regler
- Enhedstyper — vælg de enhedstyper, som indstillingen gælder for.
- Enhedens navneskilte — begræns med enhedsgrupper.
Indstillinger
Indstillinger-afsnittet angiver de faktiske værdier, der anvendes på målgrupperne. Værdierne afhænger af indstillingens indhold.
Yderligere funktioner
Fra de tre prikker i detaljevisningen findes:
- Slet — sletter indstillingen.
- Ændringslog — indstillingens ændringshistorik.
Bemærk. Indstillinger behandles i nummerrækkefølge. Hvis flere indstillinger gælder for samme mål, vinder den sidst behandlede. Brug rækkefølgenummerering omhyggeligt.
Tip. Du kan deaktivere en indstilling ved at passivisere den i stedet for at slette den helt. Så kan du gendanne den senere.