Indstillinger for kundeapplikationen

Følg

Indstillinger for kundeapplikationen

I kundeapplikationsvisningen (Organisationer → Kundeapplikation) administreres indstillingerne for kundeapplikationen. En organisation kan have flere kundeapplikationsindstillinger, og hver bruger vælger sin egen indstilling fra brugerens detaljerede visning. Kundeapplikationen kan for eksempel bruges af pårørende eller andre eksterne brugere.

Grundlæggende oplysninger

  • Navn — det viste navn på indstillingen (påkrævet).
  • Tillad for pårørende — en kontakt, der gør indstillingen tilgængelig for pårørende brugere.
  • Tillad for patienter — en kontakt, der gør indstillingen tilgængelig for patientbrugere.

Oplysningssektion

  • Tekst om applikationen — en flersidet beskrivelsestekst, som vises for mobilbrugere.
  • Applikationens titel — applikationens titel ved login
  • Standardbesked på applikationens startside
  • tekst på login-siden.
  • Rettighedsgruppe eller rolle — nye brugere, der tilslutter sig via kundeapplikationen, får denne rettighedsgruppe.
  • Sessions timeout — hvor lang tid det tager, før mobilapplikationens session udløber.
  • Visningsdele i applikationen - hvilke oplysninger der vises til brugeren
  • Rækkefølge af elementer på startsiden - i hvilken rækkefølge oplysninger vises.

Yderligere funktioner

I menuen med tre prikker i detaljevisningen findes:

  • Slet — sletter indstillingen.
  • Audit trail — ændringshistorik for indstillingen.