Afslutning af kundeforhold og arkiverede kunder

Følg

Generelt

Når et kundeforhold afsluttes (service ophører eller kunden afgår ved døden), markeres kunden som arkiveret. Arkiverede kunder vises ikke som standard i kunder listevisningen, men deres oplysninger opbevares i den periode, som systemadministratoren kræver.

Typisk arkiveringsproces

  1. Opdater serviceafslutningsdatoen i kildesystemet.
  2. Efter synkronisering markeres kunden som arkiveret i Gilli.
  3. Åbne opgaver for den arkiverede kunde lukkes.

Manuel arkiveringsproces

  1. Kunden kan manuelt arkiveres eller genaktiveres ved at gå til kundevinduet → kundens oplysninger → arkiveret kontakt knap til/fra
  2. Hvis oplysninger også kommer fra kildesystemet, overskrives manuelt foretagne ændringer ved næste synkronisering af oplysningerne i kildesystemet.

Visning af arkiverede kunder

  • Åbn Kunder-visningen.
  • Brug filter for at se arkiverede kunder.
  • Du kan læse historiske oplysninger.

Opbevaring af oplysninger

  • Patientoplysninger opbevares i overensstemmelse med systemadministratorens krav.
  • Logfiler opbevares af sikkerheds- og revisionsårsager.

Godt at vide. Arkiverede oplysninger er tilgængelige for eksempel til revision og anmodninger om inspektionsrettigheder.