Yleistä
Kun asiakkuus päättyy (palvelu loppuu tai asiakas menehtyy), asiakas merkitään arkistoiduksi. Arkistoidut asiakkaat eivät näy oletuksena asiakkaat listanäkymässä, mutta heidän tietonsa säilyvät pääkäyttäjän edellyttämän ajan.
Tyypillinen arkistointiprosessi
- Päivitä palvelun päättymispäivä lähdejärjestelmässä.
- Synkronoinnin jälkeen asiakas merkitään Gilliessä arkistoiduksi.
- Arkistoidun asiakkaan avoimet herätteet sulkeutuvat.
Manuaalinen arkistointiprosessi
- Asiakkaan voi manuaalisesti arkistoida tai siirtää arkistosta aktiiviseksi menemällä asiakasnäkymään → asiakkaan tiedot → arkistoitu vipu päälle / pois päältä
- Mikäli tiedot tulevat myös lähdejärjestelmästä, lähdejärjestelmässä oleva tieto yliajaa manuaalisesti tehdyt muutokset seuraavan synkronoinnin yhteydessä.
Arkistoidun katselu
- Avaa Asiakkaat-näkymä.
- Käytä suodatusta nähdäksesi arkistoidut asiakkaat.
- Voit lukea historiallisia tietoja.
Tietojen säilytys
- Potilastiedot säilytetään pääkäyttäjän edellytysten mukaisesti.
- Lokit säilyvät tietoturva- ja auditointisyistä.
Hyvä tietää. Arkistoidut tiedot ovat saavutettavissa esimerkiksi auditointia ja tarkastusoikeuspyyntöjä varten.