Innstillinger
I Innstillinger-visningen (Kunder, enheter og varsler → Kundeinnstillinger) defineres kundespesifikke innstillingsregler. Hver innstilling angir både målgruppen (kundene og enhetene innstillingen gjelder for) og de faktiske innstillingsverdiene som anvendes på målgruppen.
Grunnleggende informasjon
- Navn — innstillingens visningsnavn (påkrevd).
- Aktiv — bryter for å aktivere eller deaktivere innstillingen.
- Beskrivelse — fri beskrivelse av innstillingens formål (påkrevd).
- Rekkefølgenummer — bestemmer i hvilken rekkefølge innstillingene behandles når flere innstillinger gjelder for samme mål. Den laveste behandles først og den høyeste sist.
Regler for kundemålretting
Avgrensninger for regelens kunder-delen avgrenser hvilke kunder innstillingen gjelder for:
- Kjønn — alle / mann / kvinne / ukjent / udefinert.
- Aldersintervall — nedre aldersgrense (apply_age_low) og øvre aldersgrense (apply_age_up).
- Team — velg teamene kundene tilhører som innstillingen gjelder for.
- Navnelapper — avgrens med navnelapper.
- Behandlingsplaner — avgrens regelen til å gjelde behandlingsplaner.
- Produkter — avgrens produktene reglene kjøres for.
Enhetsspesifikke regler
- Enhetstyper — velg enhetstypene innstillingen gjelder for.
- Enhetenes navnelapper — avgrens med enhetsgrupper.
Innstillinger
Innstillinger-delen angir de faktiske verdiene som anvendes på målobjektene. Verdiene avhenger av innstillingens innhold.
Tilleggsfunksjoner
Fra de tre prikkene i detaljvisningens meny finner du:
- Slett — sletter innstillingen.
- Endringslogg — endringshistorikk for innstillingen.
Merk. Innstillingene behandles i nummerert rekkefølge. Hvis flere innstillinger gjelder samme mål, har den sist behandlede forrang. Bruk rekkefølgenummerering nøye.
Tips. Du kan deaktivere en innstilling i stedet for å slette den helt. På den måten kan du gjenopprette den senere.