Innstillinger for kundeappen
I kundeapp-visningen (Organisasjoner → Kundeapp) administreres innstillinger for kundeappen. En organisasjon kan ha flere innstillinger for kundeappen, og hver bruker velger sin egen innstilling fra brukerens detaljvisning. Kundeappen kan for eksempel brukes av pårørende eller andre eksterne brukere.
Grunnleggende informasjon
- Navn — navnet som vises for innstillingen (påkrevd).
- Tillat for pårørende — bryter som gjør innstillingen tilgjengelig for pårørende brukere.
- Tillat for pasienter — bryter som gjør innstillingen tilgjengelig for pasientbrukere.
Informasjonsseksjon
- Appens informasjonstekst — flerspaltet beskrivelsestekst som vises til mobilbrukere.
- Appens overskrift — appens overskrift ved pålogging
- Standardmelding på appens forside
- tekst på påloggingssiden.
- Rettighetsgruppe eller rolle — nye brukere som kobler seg til via kundeappen får denne rettighetsgruppen.
- Øktutløp — hvor lang tid det tar før mobilappens økt utløper.
- Visningsdeler i appen - hvilke opplysninger som vises til brukeren
- Rekkefølge på elementer på hjemmesiden - i hvilken rekkefølge opplysninger vises.
Ekstra funksjoner
Fra trepunktsmenyen i detaljvisningen finner du:
- Slett — sletter innstillingen.
- Revisjonsspor — endringshistorikk for innstillingen.