Hva er team?
Et team er en brukergruppe som deler et felles ansvarsområde – for eksempel et bestemt geografisk område, en kundesegmentering eller skift. Team gjør det mulig å dele kunder og oppgaver på en logisk måte, justere synligheter og lette arbeidsfordelingen. Team kommer hovedsakelig til Gillie fra kildesystemet.
Åpne visningen
- Åpne fra hovedmenyen Kunder, enheter og varsler → Team.
Oppretting av team
- Trykk + Legg til team.
- Skriv inn navn og beskrivelse.
- Lagre.
Endre teamnavn
Når teaminformasjon kommer fra kildesystemet, kan det være en kombinasjon av bokstaver og tall som ikke er tydelig for alle ansatte. Du kan endre teamnavn på følgende måte:
- Åpne teamet fra listen ved å klikke på det.
- Endre teamnavnet til en forståelig form.
- Lagre.
Merk. Ikke gjør endringer i teamets eksterne ID.
Teamets påvirkning på synlighet
- Brukere ser som standard kun kundene til de teamene de tilhører.
- Hovedbrukere ser alle kunder i henhold til sine rettigheter.
Arkivering og sletting av team
- Slett – mulig kun hvis teamet ikke har noen kunder. Hvis det er kunder i teamet, vil det dukke opp igjen dagen etter sletting.