Hva er team?
Et team er en brukergruppe som deler et felles ansvarsområde – for eksempel et bestemt geografisk område, kundesegment eller skift. Team gjør det mulig å organisere kunder og oppgaver logisk, justere synligheter og lette arbeidsfordelingen. Team kommer som regel til Gillie fra kildesystemet. Sjekk dette før du begynner å lage nye team.
Åpne visningen
- Åpne fra hovedmenyen Kunder, enheter og varsler → Team.
Opprette team
- Trykk + Legg til team.
- Gi det et navn og en beskrivelse.
- Lagre.
Endre teamnavn
Når teaminformasjon kommer fra kildesystemet, kan det være en kombinasjon av bokstaver og tall som ikke er tydelig for alle ansatte. Du kan endre teamnavn slik:
- Åpne teamet fra listen ved å klikke på det.
- Endre teamnavnet til en forståelig form.
- Lagre.
Merk. Ikke endre teamets eksterne ID.
Teamets innvirkning på synlighet
- Brukere ser som standard bare kundene til de teamene de tilhører.
- Hovedbrukere ser alle kunder i henhold til sine rettigheter.
Arkivering og sletting av team
- Slett – mulig bare hvis teamet ikke har noen kunder. Hvis teamet har kunder, vil det dukke opp igjen dagen etter sletting.