Avslutning av kundeforhold og arkiverte kunder

Følg

Generelt

Når et kundeforhold avsluttes (tjenesten opphører eller kunden går bort), blir kunden merket som arkivert. Arkiverte kunder vises ikke som standard i kunder-listevisningen, men deres data beholdes i den tiden som kreves av systemansvarlig.

Typisk arkiveringsprosess

  1. Oppdater tjenestens sluttdato i kilde systemet.
  2. Etter synkronisering blir kunden merket som arkivert i Gilli.
  3. Åpne varsler for den arkiverte kunden lukkes.

Manuell arkiveringsprosess

  1. Kunden kan manuelt arkiveres eller flyttes fra arkivet til aktiv ved å gå til kundevinduet → kundens opplysninger → arkivbryter på / av
  2. Hvis data også kommer fra kilde systemet, vil informasjonen i kilde systemet overstyre manuelle endringer ved neste synkronisering.

Visning av arkiverte

  • Åpne Kunder-visningen.
  • Bruk filter for å se arkiverte kunder.
  • Du kan lese historiske data.

Lagring av data

  • Pasientdata lagres i henhold til systemansvarligs krav.
  • Logger beholdes av sikkerhets- og revisjonsgrunner.

Godt å vite. Arkiverte data er tilgjengelige for eksempel ved revisjon og forespørsler om innsyn.