Ny kunde vises i Gillie
Når en ny kunde opprettes, kommer vedkommende til Gillie enten via integrasjon fra kunde- eller pasientdatasystemet, eller manuelt opprettet av en bruker. Denne artikkelen forklarer når og hvordan kunden begynner å vises — og hva du skal gjøre hvis kunden ikke vises som forventet.
Vanlig tidsplan
- Integrasjon: Kunden overføres som hovedregel fra kunde- eller pasientdatasystemet til Gillie ved neste synkronisering. Synkronisering skjer vanligvis én gang per døgn.
- Manuell oppretting: Kunden vises umiddelbart når en bruker oppretter en ny kunde.
- Enheter: Visning av enhetsinformasjon på kunden starter når enhetene er paret med kunden.
Hvorfor vises ikke kunden?
Sjekk følgende hvis den forventede kunden ikke vises på listen din:
- Filtre begrenser visningen — tøm filtrene i Kunde-visningen og sjekk på nytt.
- Søkefelt — skriv inn kundens navn eller fødselsnummer i hurtigsøk.
- Integrasjon — forsinkelse i synkronisering. Sjekk neste dag om kundens opplysninger har dukket opp på plattformen.
- Tilgangsrettigheter — du har kanskje ikke rettigheter til denne kundens data (f.eks. annen enhet, vikariat avsluttet).
- Kundestatus arkivert — avsluttede kunder vises kun i arkivvisningen.
Feilsøking steg for steg
- Søk etter kunden i hurtigsøkfeltet med navn eller fødselsnummer.
- Sjekk filtrene i Kunde-visningen.
- Spør en kollega eller leder om kunden vises for dem.
- Sjekk om kunden er arkivert.
- Spør systemansvarlig om du har nødvendige rettigheter til å se kunden.
- Hvis problemet ikke løses, send en supportforespørsel med en tydelig beskrivelse (hva som skal vises, hva som er forsøkt).