Christian
Artikler
-
Gi kundetilgang til kundeapplikasjonen
GenereltDenne funksjonaliteten vises kun den er aktivert av hovedbrukeren. Kunden kan bruke sin egen kundeapplikasjon når de har fått tilgangsrettigheter fra Gilli. Dette gjøres separat for kunden,...
-
Innkalling av pårørende
GenereltDenne funksjonaliteten vises kun hvis den er aktivert av hovedbrukeren. En pårørende er en nær person til kunden som kan følge kundens situasjon via sin egen app. Pårørende inviteres til Gi...
-
Grunnleggende kundeinformasjon og oppdatering
Grunnleggende kundeinformasjon og oppdateringVisning og redigering av kundens grunnleggende informasjon avhenger av brukerens roller.Hovedinnhold i profilenProfilen inneholder vanligvis:Personopply...
-
Brukerens dashbord, faner og navigasjon
Brukerens dashbord, faner og navigasjonBrukerens dashbord, også kalt brukervisningen, er pleierens viktigste visning for oppfølging av den enkelte brukeren. Her kan du for eksempel se nærmere på et...
-
Kartbruk
GenereltKart-visningen viser kunders, varsler og enheters posisjoner på et geografisk kart.Kartets delerDelInnholdKartområdePosisjoner som punkter i ulike farger.FiltreHva som vises (kunder, varsle...
-
Kundeliste
GenereltKundelisten er helsearbeiderens viktigste oversiktsvisning. Der finner du alle kunder du har rettigheter til, samt deres situasjon og hastegraden deres. Denne artikkelen beskriver visningen...
-
Meldingstavle
Kundens meldingsveggHver kunde har sin egen viestivegg hvor brukere kan skrive meldinger. Meldinger vises til personer som har rettigheter til denne funksjonaliteten, og de kan svare på meldinger ...
-
Synlighet og ansvarsområder for teammedlemmer
GenereltTeamet er ansvarlig for en gruppe kunder. Teaminformasjon kommer vanligvis fra kildesystemet. Teammedlemmene ser de samme kundene og deres varsler, slik at arbeidet kan fordeles fleksibelt ...
-
Roller, tilgangstillatelser og team i Gilli
GenereltTilgangstillatelser i Gillie bestemmes av roller, team og varselsgrupper. Hovedbrukeren angir for hver bruker:rolle – hvilke rettigheter brukeren har (hva de kan gjøre)team – hvilke kunders...
-
Endre visning, region eller organisasjon (Bytt visning)
GenereltHvis du har tilgang til flere organisasjoner, kan du bytte visning uten å logge ut og inn igjen. Dette er typisk for eksempel for administratorer.Trinnvise instruksjonerÅpne Bytt organisasj...