Christian
Artikler
-
Givelse af kundens app-rettigheder
GenereltDenne funktionalitet vises kun, hvis den er aktiveret af hovedbrugeren. Kunden kan bruge sin egen kundeapp, når der er givet adgangsrettigheder til vedkommende i Gilli. Dette gøres individu...
-
Indkaldelse af pårørende-bruger
Generelt Denne funktionalitet er kun synlig, hvis den er aktiveret af hovedbrugeren. En pårørende-bruger er en nær pårørende til kunden, som kan følge kundens situation via sin egen app. Den pårøre...
-
Kundens grundlæggende oplysninger og opdatering
Kundens grundlæggende oplysninger og opdateringVisning af kundens grundlæggende oplysninger og redigeringsrettigheder afhænger af brugerens roller.Profilens hovedindholdProfilen indeholder typisk:P...
-
Kundens skrivebord, faner og navigation
Kundens skrivebord, faner og navigationKundens skrivebord, også kaldet kundevinduet, er plejers primære visning, der omhandler én kunde ad gangen. Fra denne skærm kan du se detaljer, for eksempel h...
-
Kortets brug
GenereltKort-visningen viser kunders, alarmer og enheders placeringer på et geografisk kort.Kortets deleDelIndholdKortområdePlaceringer som punkter i forskellige farver.FiltreHvad der vises (kunder...
-
Kundeliste
GenereltKundelisten er sygeplejerskens vigtigste oversigtsvisning. Her findes alle de kunder, som du har adgang til, samt deres status og hastende behov. Denne artikel beskriver visningens opbygnin...
-
Væg til beskeder
Kundens beskedvægHver kunde har sin egen beskedvæg, hvor brugere kan skrive beskeder. Beskederne er synlige for personer, der har rettigheder til den pågældende funktionalitet, og de kan svare på ...
-
Synlighed og ansvarsområder for teammedlemmer
GenereltTeamet er ansvarligt for en gruppe kunder. Teaminformation kommer typisk fra kildesystemet. Teammedlemmer ser de samme kunder og deres notifikationer, så arbejdet kan fordeles fleksibelt in...
-
Roller, tilladelser og teams i Gilli
GenereltGilliens tilladelser bestemmes ud fra roller, teams og triggergrupper. Hovedbrugeren definerer for hver bruger:rollen – hvilke rettigheder brugeren har (hvad vedkommende kan gøre)teams – hv...
-
Skift visning, region eller organisation (Skift visning)
GenereltHvis du har adgang til flere organisationer, kan du skifte visning uden at logge ud og ind igen. Dette er typisk for eksempelvis administratorer.Trin-for-trin vejledningÅbn Skift organisati...